Το QlikView παρέχει στους χρήστες αναφορές και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε πληροφορία που ζητείται, συνδυάζοντας δεδομένα από διαφορετικές πηγές. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων (πινάκες, διαγράμματα, γραφήματα, pivot και ειδικές προβολές) παρέχουν εύκολη απεικόνιση των ζητούμενων πληροφοριών. Σε συνδυασμό με την μοναδική δυνατότητα φιλτραρίσματος («κλικάρωντας» σε οποιοδήποτε πεδίο), το καθιστά ακόμη πιο αποτελεσματικό, ενώ επιτυγχάνει την δυναμική ανάλυση με τον πιο απλούστερο τρόπο.

Ζητήστε μας να σας το παρουσιάσουμε

Χάρη στον κινητήρα Qix, μπορείτε να οπτικοποιήσετε δυναμικά τα δεδομένα σας, απολαμβάνοντας μια πολύ γρήγορη εμπειρία εξερεύνησης δεδομένων. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της μηχανής Qix είναι:

  • Βελτιστοποίηση μνήμη επεξεργασίας και συμπίεσης δεδομένων έως και 10%.
  • Αποθήκευση δεδομένων σε στήλες για γρηγορότερα αποτελέσματα analytics
  • Ομαδοποιήσεις δεδομένων On-demand

Με τη μηχανή Qix μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα σας σ’ ελάχιστα δευτερόλεπτα

  • Αυτόματη εύρεση δεδομένων από πολλαπλές πηγές
  • Αυτόματη επισήμανση των δεδομένων σε γκρι χρώμα
  • Έξυπνη αναζήτηση

Η πλατφόρμα QlikView σας επιτρέπει να συνδυάσετε και να επεξεργαστείτε εύκολα και γρήγορα τα χρηματοοικονομικά και λογιστικά δεδομένα σας για την αύξηση τόσο της κερδοφορίας όσο και της διαφάνειας, καθώς επίσης και τη μείωση του κόστους και των κινδύνων.

Η επεξεργασία των δεδομένων σας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε εσείς. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί, ανάμεσα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphones ή tablets